NSK avdeling Troms og Finnmark

welsh_i_vinden_ved_varde_ada_johnsen

Foto: Ada Johnsen

cocker_med_skank_gro_kirsti_åsgård

Foto: Gro Kirsti Åsgård

springer, jakt, rype

Foto: Siv Heidi Rognmo

 

 

 

 

 

 

NSK avdeling Troms og Finnmark er en forening for alle i nord som er interessert i spanielrasene. Vi er en gjeng engasjerte medlemmer som ønsker  bruke disse allsidige rasene til ulike formål. Vi møtes av og til for å trene, spesielt  jakt. Vi arranger utstillinger,  jaktanleggsprøver og blodsporprøver. Lederen vår holder på å utdanne seg til jaktdommer, så på sikt ønsker vi også å vi å avholde apportprøver.  I tillegg kjører vi ulike typer kurs innen klipping, jakt, blodspor, alt etter medlemmenes ønsker. Som medlem er du  med å påvirke hvilke type aktiviteter vi skal ha 🙂

Vi har mange dyktige medlemmer som gjør det bra både i utstillingsringen, og på blodspor, jakt og brukssiden. Gjennom å være medlem hos oss blir du kjent med andre engasjerte spanieleiere, kan være med på aktiviteter og lære mer om bruk av spanielen din, eller bidra til at andre lærer av deg. Vårt felles mål er å fremme bruken av disse flotte rasene!

Ta gjerne kontakt dersom du vil bli medlem eller ønsker å vite mer. Trond Altmann-Pettersen er leder i klubben og kan treffes på mobil 970 97 197 eller e-post trond60(a)gmail.com.

Følg oss på facebook:

1461944865_social_facebook_box_blue

, , , , ,