Nyheter

NSK avdeling Troms og Finnmark

28 May, 2016

Kategorier: Nyheter, Avdelinger
img

[caption id="attachment_1071" align="alignleft" width="150"]welsh_i_vinden_ved_varde_ada_johnsen Foto: Ada Johnsen[/caption]

[caption id="attachment_1050" align="alignleft" width="126"]cocker_med_skank_gro_kirsti_åsgård Foto: Gro Kirsti Åsgård[/caption]

[caption id="attachment_1061" align="alignleft" width="150"]springer, jakt, rype Foto: Siv Heidi Rognmo[/caption]

 

 

 

 

 

 

NSK avdeling Troms og Finnmark er en forening for alle i nord som er interessert i spanielrasene. Vi er en gjeng engasjerte medlemmer som ønsker bruke disse allsidige rasene til ulike formål. Vi møtes av og til for å trene, spesielt jakt. Vi arranger utstillinger, jaktanleggsprøver og blodsporprøver. Lederen vår holder på å utdanne seg til jaktdommer, så på sikt ønsker vi også å vi å avholde apportprøver. I tillegg kjører vi ulike typer kurs innen klipping, jakt, blodspor, alt etter medlemmenes ønsker. Som medlem er du med å påvirke hvilke type aktiviteter vi skal ha :-)

Vi har mange dyktige medlemmer som gjør det bra både i utstillingsringen, og på blodspor, jakt og brukssiden. Gjennom å være medlem hos oss blir du kjent med andre engasjerte spanieleiere, kan være med på aktiviteter og lære mer om bruk av spanielen din, eller bidra til at andre lærer av deg. Vårt felles mål er å fremme bruken av disse flotte rasene!

Ta gjerne kontakt dersom du vil bli medlem eller ønsker å vite mer. Trond Altmann-Pettersen er leder i klubben og kan treffes på mobil 970 97 197 eller e-post trond60(a)gmail.com.

Følg oss på facebook:

1461944865_social_facebook_box_blue