Nyheter

Jakttreningssamlinger 2019

30 Oct, 2018

Kategorier: Jakt og bruks
img

Avdelingen starter jakttreningssamlinger i 2019 og håper mange blir å benytte seg av denne muligheten til å teste ut sine spaniels jaktegenskaper!

 

OPPDATERT 03.03.2019

Samlingene blir å basere seg på spanielklubbens jakttreningscup og det er dermed passende for hunder på alle nivåer, fra superferske til allerede godt trente hunder.

Det er totalt 7 samlinger, ca en hver måned, med forskyvninger i båndtvangstiden slik at vi ikke forstyrrer dyrelivet i den mest sårbare tiden.

Samlingene annonseres på facebook-siden "Jakttrening for spaniels i Troms og Finnmark"  og det er en fordel å følge med der, men vi skal også oppdatere denne artikkelen med dato, tid og sted. Deltakelse er gratis! Ved spørsmål, ring/send melding til 97599483 (mitt nummer).

For mer info om opplegget samlingene basserer seg på, se:
https://spaniels.org/Userfiles/Upload/files/2014/10/Jakttreningscup-NSK-ver.-August-2013.pdf

 

Øvelse 1: Sitt og bli

Vi møtes på parkeringsplassen ovenfor PET-senteret (man kjører opp mellom UNN og Forskningsparken) kl.12 søndag 27.januar.
Tanken er at vi tester hvor langt hver enkelt er kommet i treningen og legger det ut ifra det. Slik får forhåpentligvis alle noe å bryne seg på 🤗
 

Øvelse 2: Apport

Vi møtes på parkeringsplassen ovenfor PET-senteret (man kjører opp mellom UNN og Forskningsparken) søndag 17.februar, kl.12. Dette er samme helgen som årsmøtet holdes (se egen nyhet/arrangement).

 

Øvelse 3: Markering og terrengskifte

Holdes søndag 10.mars, kl.12. Oppmøte på universitetsområdet, nærmere bestemt parkeringsplassen ovenfor MH2, opp mot rødbygget ved arktisk biologi. Ring 97599483 hvis dere ikke finner fram.
Vi begynner med en rask test på apportøvelsen vi kjørte forrige samling, for dem som deltok på den. Etterpå blir tema markering og terrengskifte.

 

Øvelse 1 (siden den i januar ble avlyst): Sitt og bli

April. Nærmere dato og sted kommer.

 

Øvelse 4: Stoppsignal og innkalling

Øvelse 5: Søk

Øvelse 6: Ro i oppflugt

Øvelse 7: Vannapport