Nyheter

Jaktkurs for spaniels, Setermoen 18.-19. juni 2022

17 Mar, 2022

Kategorier:
img

Da er vi klar for et nytt jaktkurs for spaniels!
Denne gangen skal vi arrangere det på Setermoen, nærmere bestemt ved Nedre Steien fuglehundsenter.
Erfaringsvis vil det bli påmeldinger fra de helt ferske ekvipasjer til de mer erfarne. Instruktørene vil tilrettelegge kurset etter ekvipasjenes behov.

Sted: Setermoen, ved Nedre Steien fuglehundesenter.
Tentative klokkeslett er kl. 10.00 – 16.00, begge dager.
 
Instruktører: Ida Anette Nordheim og Marte Hillesdal.
Ida og Marte driver oppdrett av jaktcocker, kennel Working Bliss i Rogaland. Marte fører hund i eliteklasse og åpen klasse på jaktprøver, og fikk bronseplass under sist Norgesmesterskap. Ida har to hunder i eliteklasse og er nå regjerende Norgesmester i jakt med spaniel.
"Vi har trent ulike hunder til toppnivå i både jakt, lydighet og agility. Vi trener hundene våre til å bli gode på mange ulike ferdigheter, liker å være kreative og sette sammen treningen av hundene ut fra deres individuelle behov."
 
Om Nedre Steien fuglehundsenter
Eies og drives av Markus Lande, som disponerer flotte områder som egner seg for trening/kurs. Dersom hunden din er eller blir klar for det, har vi anledning til å benytte duer på kurset.
Satser på duetrening av fuglehund i Bardu
Vi har også leid fasiliteter fra Bardu Jeger og fiskeforening i samme område, slik at vi har tilgang til en grillhytte med 35 sitteplasser. Her kan vi evt. ha samling med fellesgrilling og sosialt samvær på lørdagskvelden. Overnattingsfasiliteter på campingplass like i nærheten.
 
Pris: kr. 2250,- for hver ekvipasje for medlemmer av Norsk Spaniel Klub
Kr. 2600,- for ikke-medlemmer av Norsk Spaniel Klub
Maksimalt 16 ekvipasjer. Vi må sette forbehold om tilstrekkelig antall deltakere for at vi kan arrangere kurset.
 
Påmelding sendes til: lisbtoll@online.no
Bindende påmelding, men den er ikke akseptert før vi har fått betaling. Betalingsfrist 3 dager fra tilbakemelding fra oss, ellers går tilbudet videre til nestemann på lista. Dersom du må trekke deg, står du selv ansvarlig for å selge plassen din videre. Merk, du er ikke påmeldt ved at du trykker "skal" på arrangementet, du må sende påmelding til oppgitt epostadresse.