Nyheter

KURS: Ro i oppflukt for spaniels. 20,06.-21.06.20

29 May, 2020

Kategorier: Jakt og bruks, Nyheter
img

Avdelingen har gleden av å invitere til kurs i "ro i oppflukt" (RIO)!

På kurset vil det bli trent sitt med forskjellige distraksjoner, både med fugledummyer og duer. For de ekvipasjene som er klar for det blir det mulighet å få slippe hunden på due i innhegning. 

Kurset blir holdt på Tromsø Hundeskole avd. Tromsø, som holder til i Straumsbukta. Instruktøren er daglig leder og instruktør Øyvind Trondsen. Øyvind har lang og bred erfaring med hundetrening på høyt nivå og vet hvordan man best legger opp treningen ut ifra hvilket nivå den enkelte er på. 

Kursdato: 20.06.-21.06.20 Tidspunkt:10.00-16.00 begge dager. Pris: 1900kr.

Ingen observatører, bortsett fra ektefelle/samboer. Antall deltakere: 8-10

Påmeldingsfrist: 1.juni. Kurset holdes med forbehold om nok antall påmeldte ved påmeldingsfrist. Påmeldingen sendes til hildesb73@hotmail.com, med info om eier og hund. Kurset betales ved påmelding. Bindene påmelding. Tisper med løpetid kan ikke delta, ev. plass må deltaker selv selge hvis dem ikke kan delta (refunderes ikke). 

Betaling: Kontonummer: 1503.76.68297 Merke betaling: Kurs1-2020 + eiers navn.

Tilpasninger pga. Korona: Alt foregår utendørs, med gode mulighet til tilstrekkelig avstand mellom deltakere. Deltakere må ha med egen mat og drikke. Det er ikke lov å dele utstyr. Til enhver tid skal det holdes >1 meter avstand mellom deltakere. Det skal ikke hilses på hverandres hunder. Det skal brukes håndsprit før og etter dobesøk i tillegg til håndvask. Må man hoste skal det gjøres i armkroken. Ved forkjølelse/sykdom har deltaker IKKE lov å delta og grunnet kursets utgifter har ikke avdelingen mulighet til å tilbakebetale kursavgiften i slike tilfeller. Ved eventuelle endringer av smittetiltak vil nye regler gjelde, så deltakerne må holde seg oppdatert på disse.